LEREN EN VRIJWILLIGERS

Leren

Het Kunsthuus is gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de zorg. Dat betekent dat je hier de nodige dingen voor je toekomstige beroep kunt leren en daarbij goede begeleiding krijgt. Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Zij controleren regelmatig of Het Kunsthuus aan alle gestelde eisen voldoet.
Voor een leerling werknemer of stagiaire is deze erkenning belangrijk. Alleen het werken of stagelopen bij een erkend leerbedrijf geeft recht op een diploma. Als je bij Het Kunsthuus een BBL-opleiding volgt of een BOL-stage doet, weet je zeker dat je een goede en leerzame tijd zult hebben.
Voor meer informatie, kijk op www.calibrisadvies.nl

Vrijwilligers

Wij zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers die extra zorg en aandacht willen besteden aan onze deelnemers. Vrijwilligers zijn, met hun helpende hand, luisterend oor en waar nodig een geruststellend woord, onmisbaar.
Vrijwilligers worden ingezet bij verschillende activiteiten en verrichten geen zorginhoudelijke taken. Het doel is het geven van persoonlijke aandacht aan onze cliƫnten. Wij bieden onze vrijwilligers een verantwoordingsvolle en gewaardeerde werkplek. Wij gaan uit van het principe: vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.